Franskmannen Jean-Francois Nicolas er en av våre profilerte kunstnere. Her viser han et portrett i pleksiglass der han lar det sorte og gjennomsiktige spille sammen med lyset og omgivelsene gi en egen effekt. Han, og mange andre av våre medlemmer, vil vise seg fram på en utstilling du bør oppleve.

Den årlige utstillingen i Kunstfabrikken i Heggedal åpner torsdag 26. april kl 18.00. Ordfører Lene Conradi og kultursjef Barbara de Haan deltar sammen med Kjells orkester på åpningen.

Kunstfabrikken var for mange år siden en ullvarefabrikk, men deler av den benyttes av Fabrikkens venner til ulike arrangementer.
– Derfor har vi ved denne utstillingen vekket opp et par sovende SAUer fra SAUda. ULLA og ULLrik figurerte som maskoter i et barneblad som eksisterte for 20 år siden. Men nå kommer de for å igangsette en tegne- og malekonkurranse for barn. Her er det store muligheter for at barna kan ta med seg voksne, sier styreleder Preben Colstrup.

Operatoget

Kunstfabrikken er en av utstillingsarenaene med egen jernbanestasjon. Det er kort gangavstand fra Heggedal stasjon til fabrikken. En av dagene vil det gå operatog fra Asker til Heggedal. Det innebærer operasang før, under og etter togreisen. De som insiterer på å la toget stå for å kjøre bil, skal vite at det er god parkeringsplass.