Personvern

Asker Bildende Kunstnere håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Vi gjør følgende:

Personopplysninger
Hvis du er medlem i Asker Bildende Kunstnere trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne håndtere ditt medlemskap og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring. Denne historikken slettes ikke.

Som medlem i Asker Bildende Kunstnere vil du motta medlemsinformasjon og nyhetsbrev fra oss. Du kan enkelt melde deg av denne informasjonen via en link i nyhetsbrevet, men du vil da ikke lenger motta nødvendig medlemsinformasjon fra oss.

Google Analytics
Asker Bildende Kunstnere benytter Google Analytics til sporing av brukernes aktivitet på nettsiden. Dette gjør vi for å tilpasse og utvikle nettsiden og innhold i henhold til det brukerne ønsker. Denne sporingen er anonym.

Nyhetsbrev
Dersom du har tegnet deg som abonnent, vil du motta nyhetsbrev fra oss. Du kan også melde deg på nyhetsbrev ved skjemaet på hjemmesiden. Du kan enkelt melde deg av via en link i nyhetsbrevet.

Personopplysninger til tredjepart
Asker Bildende Kunstnere selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Asker Bildende Kunstnere. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Asker Bildende Kunstnere alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Asker Bildende Kunstnere ved styreleder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet over.

For spørsmål, kontakt Asker Bildende Kunstnere v. styreleder Marianne Hadler: mhadler@online.no