Kunstkonferanse 24. april

Asker bildende kunstnere arrangerer kunstkonferanse i samarbeid med Hurum kunstlag. Kunsthistoriker Tommy Sørbø og tidligere redaktør av Røyken og Hurums avis Frank Tangen er blant foredragsholderne og arrangementet finner sted i Kunstfabrikkens lokaler i Heggedal.


Tidligere redaktør av Røyken og Hurums avis, Frank Tangen.

Tema for utstillingen er Kunsten og pausen. Der mennesker kommer sammen, skjer det noe, og som et ledd kommunesammenslåingen vil ABK og Hurum kunstlag gi sitt bidrag. – Det viktigste i hver konferanse, hvert musikkstykke og hver historie er pausen, sier styreleder Preben Colstrup. Han legger til at den som ikke kan behandle pausene, er heller ikke i stand til å fortelle vitser. – I alle fall ikke, hvis hensikten er at noen skal le av dem.

Leve kunsten
Sørbøs tema denne dagen er «Kunsten er død – leve kunsten». Frank Tangen vil snakke om Den første huring – og den aller siste. Programmet kommer i sin helhet litt senere, men det er klart at det starter med lunsjpause kl 1100 med gode muligheter for å bli kjent over de kommunegrensene som snart forsvinner. For de som vil se Dagsrevyen, kan vi garantere at alle når hjem til den dersom du bor i den nye kommunen.

Meld deg på til preben@colstrup.no innen 20. april.

Merk meldingen: Kunsten og pausen
Vipps kr 300,- (per person om du melder på flere) til Asker bildende kunstnere eller via bank til 1620 30 86494. Ta vare på kvittering.